Bel ons : 089/75 50 82

Slagerij

Prikken bvba

Eigenbereide charcuterie

Onze specialiteiten zijn de eigenbereide charcuterie. Wij staan bekend om onze ambachtelijke bereidingen van tal van traditionele gerechten zoals balkenbrei, leverworst, patés, ... en dit volgens de originele recepten die ondertussen al vier generaties meegaan.

Zelfgemaakte salades

In onze winkel vindt u heerlijke salades uit eigen keuken. Deze salades zijn bereidt met heerlijk verse ingrediënten. Enkele toppers van ons : krab, zalm, kip, ...
Echt het proberen waard!

Prikken bvba

Verse vleeswaren

Bij ons bent u elke dag verzekerd van een smaakvol stukje vers vlees. Wij bieden een kwaliteitsvol aanbod vers vlees aan. (runds-, kalfs-, varkens-, lamsvlees, kip en kalkoen)

Kant en klare gerechten

Culinair genieten en toch niet lang in de keuken staan. Met onze gerechten zet u in een handomdraai een heerlijke verse en gezonde maaltijd op tafel. Er is keuze genoeg, u kunt naar hartenlust variëren ! Denken we o.a. aan vidé, stoofvlees, goulash, lasagna, ...

Verse soepen

Wij leveren iedere dag verse soep. Onze soepen komen allemaal uit eigen keuken. De basis van onze soepen is een krachtige bouillon. De soepen zijn bereid met heerlijke, verse ingrediënten en vlees uit eigen slagerij. Er zijn steeds verscheidene smaken op voorraad. Heeft u een grote hoeveelheid soep nodig voor een etentje of een feestje ? Wij kunnen dit op bestelling leveren.

Prikken bvba Prikken bvba